Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Havsa seçmen listelerini incelemeyi sürdürüyor

CHP Havsa İlçe Yönetimi seçmen kütüklerini incelemeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 16:35
Kaynak: ERGİN SÖZER
CHP Havsa seçmen listelerini incelemeyi sürdürüyor

Muhtarlıklarda askıya çıkan seçmen listeleri Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İlçe Yönetimi tarafından inceleniyor. CHP Havsa İlçe Başkanlığı tarafından kurulan bir ekiple seçmen listelerinin kontrolleri yapılmaya devam ediliyor.

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu seçmen listeleri ile ilgili www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“CHP Havsa İlçe Yönetimi olarak, seçmen kütüklerini titizlikle incelemeye devam ediyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İlçe Başkanlığımız tarafından tespit edilen saha görevlileri ve mahalle sorumluları, Havsa merkez ve köylerinde seçmen kayıtlarının kontrollerini gerçekleştiriyorlar. Ocak ayının 15’ine kadar bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Muhtarlıklarda askıya çıkan seçmen listelerini detaylı bir şekilde kontrol etmek, demokratik sürecin sağlıklı işlemesi adına önemlidir. Partimiz tarafından oluşturulan özel bir ekip ile bu kontrolleri gerçekleştiriyoruz. Halkımızın güvenini kazanmak ve seçim sürecini şeffaf bir şekilde yürütmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Seçmen listeleri üzerindeki incelemelerimiz sonucunda, herhangi bir olumsuz durum tespit etmemiz durumunda gerekli hukuki süreçleri başlatmaktan çekinmeyeceğiz. Demokratik hakların korunması ve seçimlerin adil bir zeminde gerçekleşmesi için elbirliğiyle çaba sarf ediyoruz.

Kamuoyunu bilgilendirme sorumluluğumuzun bilincinde olarak, www.batiekspres.com haber sitesi aracılığıyla bu açıklamayı yapmak istedik. Halkımızın da duyarlılığı ve desteği ile daha sağlıklı bir demokrasiye ulaşacağımıza inanıyoruz. Herkesin eşit ve adil bir şekilde oy kullanma hakkına sahip olması temennisiyle, seçim sürecinin sorunsuz bir şekilde geçmesini diliyoruz.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.