Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Havsa Kadın Kolları Başkanlığına Yeniden Memiş Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa Kadın Kolları Başkanlığı seçimi gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2024 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2024 15:24
Kaynak: ERGİN SÖZER
CHP Havsa Kadın Kolları Başkanlığına Yeniden Memiş Seçildi

Edirne’nin Havsa ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları seçimi 28 Mayıs 2024 Salı günü CHP Havsa parti binasında gerçekleştirildi. Gerçekleşen seçimde mevcut Başkan Gülhan Memiş tekrardan kadın kolları başkanlığı görevini üstlendi.

Tekrar başkanlık görevine seçilen CHP Havsa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhan Memiş toplantıya katılan üyelere hitaben yapmış olduğu konuşmasında şunlara yer verdi:

“Birlikte çalışarak, birbirimizi kırmadan, yardımlaşarak, birbirimize destek olarak ülkemizin kötü gidişatına dur demek için partimiz adına çok çalışmalıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetin değerini bilerek güzel yarınlara ulaşmak ve biz kadınlara verilen hakların elimizden alınmaması için var gücümüzle çalışmalıyız. Kadın kolları olarak yapılan genel ve yerel seçimlerde özverili çalışarak adaylarımız ve ilçe yönetimimize yardımcı olduk. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel beyin başlattığı Türkiye İttifakı Hareketinin ilçemizde de başarılı olduğunu, Havsa İttifakı neticesinde Belediye Başkanlığını, Belediye Meclisi Üyeliklerini, İl Genel Meclisi Üyeliklerini açık oy farkı ile kazandık. Bunda biz kadınların rolü büyüktür. Ayrıca çevremizde bulunan yoksul kişilere ve yüksek öğrenim öğrencilerine de eğitim desteği sağladık ve çeşitli yardımlarda bulunduk. Laik, demokratik, sosyal, çağdaş bir ülkede yaşamak dileği, tüm kadınların İstanbul sözleşmesinde belirtilen dünya kadın haklarının tekrar kabulü temennisiyle mutlu ve sağlıklı yaşamlar diliyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.