Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Havsa Gençlik Kolları'nda Sertan Çığla Güven Tazeledi

CHP Havsa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden Sertan Çığla seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2024 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2024 16:33
Kaynak: ERGİN SÖZER
CHP Havsa Gençlik Kolları'nda Sertan Çığla Güven Tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Gençlik Kolları, 17’nci Olağan Genel Kurulu'nu 9 Ağustos Cuma günü gerçekleştirdi.

Tek aday olarak seçime giren Sertan Çığla, gençlerin oylarıyla yeniden başkanlık görevine seçildi. CHP Havsa İlçe Başkanlığı binasında saat 19.00'da düzenlenen kongreye, CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu başkanlık ederken, Edirne Merkez ve çevre ilçelerin CHP Gençlik Kolları Başkanları ve yöneticileri de etkinlikte yer aldı. Kongre, partililerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Seçim sonuçlarının ardından Sertan Çığla, yeniden başkan seçilmesinin ardından bir açıklamada bulundu. Çığla, www.batiekspres.com internet haber sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi Havsa Gençlik Kolları Başkanı olmak benim için büyük bir onurdur. Gençlerimizin bana duyduğu güveni boşa çıkarmayacağım. Partimizin geleceği için çalışmalarımızı daha da artırarak sürdüreceğiz. Birlikte çok güzel işler başaracağız. Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını her zaman en yukarılara taşıyacağız.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.