Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Havsa’dan Naipyusuf Köyüne Hayırlı Olsun Ziyareti

CHP Havsa İl Genel Meclisi Üyeleri Serdar Çığla, Tunay Aslan ve CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu Havsa’ya bağlı Naipyusuf köyünü ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 12:16
Kaynak: ERGİN SÖZER
CHP Havsa’dan Naipyusuf Köyüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Naipyusuf köyünde değişen elektrik direkleri için hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyleyen CHP Havsa İl Genel Meclisi Üyesi Tunay Aslan, Naipyusuf köyü Muhtarı Serkan Şahin’e hayırlı olmasını dilediklerini söyledi.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Aslan şunları dile getirdi:

“Havsa’mızın Naipyusuf köyünü ziyaret edip köydeki değiştirilmeye başlanan elektrik direkleri için değerli muhtarımız Serkan Şahin ve köy halkına hayırlı olsun temennisinde bulunduk.

İl Genel Meclisi üyesi Çevre ve şehircilikten sorumlu Başkanımız Serdar Çığla ve Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İlçe Başkanımız Memduh Doğramacıoğlu ile beraber yılmadan usanmadan köylerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Köylerimizde sorunlar olduğu sürece halk ile iç içe olarak büyük bir dayanışma içinde elimizden geldiğince destek vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Daha yolun başındayız. Önümüzde hizmetlerle dolu uzun bir yolculuk var. Köylerimizdeki Muhtarlarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Muhtarlarımızın her biri çok başarılılar ve köylerine anlamlı kalıcı güzel hizmetler sunuyorlar. Buradan tüm muhtarlarımı takdir ve tebrik ediyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.