Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Havsa’da sandık kurulu eğitimi

Havsa’da yarın düzenlenecek ön seçim nedeniyle CHP Havsa İlçe Başkanlığı’nda sandık kurullarının eğitimi gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2024 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2024 20:00
Kaynak: MERT ERİŞKİN
CHP Havsa’da sandık kurulu eğitimi

Edirne’nin Havsa İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı’nda yarın düzenlenecek ön seçim nedeniyle sandık kurullarına eğitim verildi.

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, eğitimin ardından Batı Ekspres’e yaptığı açıklamada, ön seçimde 3 sandık kurulacağını belirterek; “Havsa’da CHP olarak bir ilk yaparak adayını ön seçimle belirliyor. Bu ön seçim partimize ve üyelerimize bir şevk verdi. Aynı zamanda ilçemizde sevinçle karşılandı. Bugün sandık kurullarının eğitimi verildi. İlçemizde 3 sandık kurulacak. 2’si il genel meclisi üyeliği, diğeri de belediye başkanlığı için kurulacak. 3’er kişiden oluşturulan sandık kurullarının eğitimi verildi. Ön seçim yarın saat 08.00 ile 17.00 arasında yapılacak. Belediye başkanlığı seçimlerinde, başkanın karşısına çarpı işareti konularak kullanılacak. İl genel meclisinde de de en az 1, en fazla 2 adayın karşısındaki kutucuğa çarpı işareti koyma suretiyle üyeler tercihini kullanacaklar. Oy kullanacak olan üyelerimiz kimliklerini getirmeleri yeterli olacaktır” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.