Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“CHP ‘Ezilenlerin ve Halkın Partisi’ Olmaya Devam Edecektir”

CHP Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 101’inci yılını kutlayarak, “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 9 Eylül 1923 tarihinde Halk Fırkası adıyla kurularak, sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi ismini almış ve Türkiye'nin en köklü ve en büyük siyasi örgütü olmuştur. CHP, bugün 101. yaşını kutluyor.” diyerek bu gururun herkesin ortak gururu olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
“CHP ‘Ezilenlerin ve Halkın Partisi’ Olmaya Devam Edecektir”

Taybıllı yaptığı açıklamada şunlara yer verdi:

“Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyetini kuran parti olarak, “ezilenlerin ve halkın partisi” olmaya devam edecektir.

CHP, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, iktidara geldiği zaman, halkımıza layık olduğu yaşamı sunmak için mücadelesini, inançla, umutla ve tüm kararlılığıyla sürdürecektir.

Büyük Önder, Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eseri olan Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi, yaşayacak, hakimiyet sonsuza kadar milletin olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta partimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.101. yılımız kutlu olsun.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.