Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’den seçim yürüyüşü

Yerel seçimlere son bir hafta kala, partiler seçim çalışmalarına çeşitli yöntemlerle devam ediyor. CHP Edirne’de yeni yerleşim bölgesinde Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın öncülüğünde yürüyüş gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 00:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 00:02
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
CHP’den seçim yürüyüşü

Son haftasına girilen yerel seçim yarışında partiler ve adayları çalışmalarına çeşitli propaganda ve tanıtımlarla devam ediyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adayı Filiz Gencan Akın ve partililer bu gece yeni yerleşim bölgesinde yürüyüş gerçekleştirdiler.

Esentepe Halı Sahada toplanan partililer ve Belediye Başkan Adayı Akın, sırasıyla Yağmur Kafe, 75’inci Yıl İlkokulu, Suni Gölet, Mevlana Camii, güzergahını takip ederek hastane yolundan tekrar toplanma noktasına döndüler. Kalabalık bir topluluğun katıldığı yürüyüşe zaman zaman apartmanların balkonlarına çıkan vatandaşlar da el sallayarak katıldılar.

Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Milletvekilleri Ediz Ün ve Ahmet Baran Yazgan’ın da katıldığı yürüyüşe Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın katılmaması dikkat çekti.

Yürüyüş sonunda otobüsten partililere seslenen CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın; “Yüz yıllık dev çınar Edirne’de filizleniyor. Yola çıkarken sen ben yok biz varız dedik. Bu gece de görüyoruz hep beraber çok güçlüyüz. Bizim yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu, bizim yolumuz Cumhuriyet’in yolu. Biz hep birlikte güçlüyüz ve bu gece şunu gördük; bu iş bitti ancak çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte başaracağız birlikte kazanacağız. Şimdi son bir hafta birliğimizi güçlendirme zamanı, şimdi daha güçlü olma zamanı, durmadan yorulmadan hep beraber çalışmaya hazırız. Son bir haftayı en güzel bir şekilde atlatmaya hazırız. Asla yorulmayacağız, uyumayacağız, sürekli çalışacağız. Son bir haftada çok çalışarak rekor bir oy alacağız” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.