Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’den Oğulpaşa ziyareti

CHP Havsa İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Tunay Aslan ve Serdar Çığla, köy ziyaretleri kapsamında Oğulpaşa köyünü ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 15:48
Kaynak: ERGİN SÖZER
CHP’den Oğulpaşa ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu önderliğinde İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Tunay Aslan ve Serdar Çığla, Havsa’ya bağlı Oğulpaşa köyünü ziyaret ettiler.

Her köyde olduğu gibi Oğulpaşa köyünde de güler yüzle karşılanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tunay Aslan ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Oğulpaşa köyümüzü ziyaret ederek kahvelerimizi gezdik. Vatandaşlarımız ile bugünkü yaşam şartları ile güncel olaylarımızı görüştük. Örneğin bir bardak çayın 5 ile 7.5 lira arasında olduğu, 1 kg sütün 15 lira olduğunu ki, bir kg sütün ne zorluklar ile sağıldığını biliyoruz. Oğulpaşa köyümüzde diğer tüm köylerimizde yıllarca süt üretiminde çok iyilerdi. Hayvancılığın en iyi olduğu köylerin başında da Oğulpaşa köyümüz geliyordu.  O günlerde aylık 13 ila 15 ton süt üretilirken şimdi ise bu üretimin 3 ton seviyesine kadar düşmüş olduğunu öğrenmek bizleri derinden üzdü. Köylerimizde tarım hızla bitiyor. Her zaman söylediğim gibi hareket tabandan başlar. İl Genelde tüm köylerimizden desteklerini istiyoruz. Mevcut İl Genel Meclisi Üyesi Serdar Çığla, Oğulpaşa köyümüze yapmış olduğu hizmetlerini dile getirdi. Oğulpaşa köyü halkı yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını dile getirdi.

Oğulpaşa ziyaretimizde CHP Edirne İl Yönetiminden Ümit Ciğercioğlu ve Uygar Sağlam’da bizlere eşlik ettiler. Kendilerine şahsım adına teşekkür ederim. CHP Havsa ilçe Başkanı Menduh Doğramacıoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Serdar Çığla ve Tunay Aslan olarak halkımızdan desteklerini bekliyoruz. ‘Oylar sizden, hizmet bizden’ diyoruz. Tarıma gönül vermiş içinizden biri olarak tüm vatandaşlarıma şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.