Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’DEN 100’ÜNCÜ YIL ÇELENK TÖRENİ

CHP Havsa İlçe Başkanlığı tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2023 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2023 18:14
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
CHP’DEN 100’ÜNCÜ YIL ÇELENK TÖRENİ

Edirne’nin Havsa İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanlığı tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu ve partililer katıldı.

“CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Cumhuriyetin önemi hakkında düşüncelerini dile getiren Doğramacıoğlu “Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü Kuruluş Yıldönümünü coşkuyla ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan bağımsızlık ve çağdaşlaşma mücadelesi hepimiz için bir ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Bugün, Türkiye'nin demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti ilkesine olan bağlılığımızı bir kez daha yineliyoruz. Atatürk'ün öncülüğünde kurulan Cumhuriyet, bize eşitlik, adalet ve özgürlük temelinde güçlü bir gelecek vaat etmiştir. Bu düşünceyle, ilçemizin tüm vatandaşlarına, temsilcisi olduğumuz CHP ailesi olarak eşitlik, adalet ve özgürlük ilkeleriyle hizmet etme kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumak ve güçlendirmek için her birimizin üzerine düşen sorumlulukları yerine getireceğimize olan inancımı belirtmek istiyorum. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.