Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çetinkaya Tül'den Gazeteciler Günü mesajı

Edirne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Songül Çetinkaya Tül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
Çetinkaya Tül'den Gazeteciler Günü mesajı

Edirne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Songül Çetinkaya Tül, yayınladığı bir mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Tül mesajında, gazeteciliğin toplumun haber alma hakkını sağlama ve demokrasinin güçlenmesine olan katkısına vurgu yaparak, gazetecilerin tarafsız, doğru ve güvenilir habercilik anlayışıyla önemli bir misyon üstlendiğini belirtti.

Özellikle zorlu koşullarda dahi görevlerini özveriyle yerine getiren gazetecilere olan takdirlerini dile getiren Tül, pandemi gibi olağanüstü zamanlarda dahi basının önemini bir kez daha gördüklerini ifade etti.

Tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutladıklarını belirten Tül, mesleklerini büyük bir titizlikle yürüten gazetecilere teşekkürlerini iletti. Ayrıca, hayatını kaybeden tüm gazetecileri de saygı ve minnetle andığını söyledi.

Gazeteciliğin, demokratik toplumların temel unsurlarından biri olduğuna dikkat çeken Tül, tarafsız ve özgür haberciliğin toplumun bilinçlenmesinde ve güçlenmesinde kritik bir rol oynadığını vurgulayarak, gazetecilere desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.