Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çetin’den Tek Kurşun Atış Yarışması’na Davet

Havsa’da 23’üncüsü düzenlenen Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali kapsamında Tek Kurşun Atış Yarışması gerçekleştirilecek. Havsa Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Osman Çetin, 8 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliğe tüm avcı ve atıcıları davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 10:06
Kaynak: ERGİN SÖZER
Çetin’den Tek Kurşun Atış Yarışması’na Davet

Edirne’nin Havsa ilçesinde bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali devam ediyor.

Havsa Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Osman Çetin, Havsa Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde, 8 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek Tek Kurşun Atış Yarışması ile ilgili açıklama yaptı. Çetin, yarışmaya katılım çağrısı yaptı.

“TÜM AVCI VE ATICI DOSTLARIMIZI DAVET EDİYORUZ”

Çetin, ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine yaptığı açıklamada; “Havsa Belediyesi ile birlikte düzenlediğimiz bu özel etkinlikte, geleneksel Tek Kurşun Atış Yarışması ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyacağız. 8 Eylül 2024 Pazar günü gerçekleşecek bu etkinlikte hem rekabetin keyfini yaşayacak, hem de dostluklarımızı pekiştireceğiz. Tüm avcı ve atıcı dostlarımızı, bu coşkulu günümüzde bizlerle birlikte olmaya davet ediyoruz. Katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır” dedi.

“TÜM HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK”

Yarışmanın, Kuzucu ve Abalar köyleri arasındaki askeri atış poligonunda gerçekleşeceğini söyleyen Çetin; “Yarışmamızın keyifli ve güvenli bir ortamda geçmesi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Siz değerli katılımcılarımızı ve izleyicilerimizi bekliyoruz. Desteklerinden ötürü de Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden’e teşekkürlerimi sunuyorum” sözlerine yer verdi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.