Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir’den YKS'ye Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için TEKULAŞ bünyesinde verilen toplu taşıma hizmetini ücretsiz bir şekilde sağlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
Büyükşehir’den YKS'ye Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, YKS’nin düzenleneceği günlerde de öğrencilerin yanında olacak. Büyükşehir Belediyesi, 8 – 9 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan YKS’ye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak. İl genelinde Sınava girecek olan öğrenciler, sınav giriş belgelerini göstermek koşuluyla TEKULAŞ’a bağlı olarak hizmet veren tüm ulaşım araçlarından ücretsiz olarak faydalanabilecek.

BAŞKAN YÜCEER: “SONUÇ NE OLURSA OLSUN SİZLERDEN KIYMETLİ DEĞİL”

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Ülkemizin geleceği olan değerli evlatlarım; bu hafta sonu gireceğiniz Yükseköğretim Kurumları Sınavı nedeniyle, sınav giriş belgenizi göstererek TEKULAŞ’a bağlı tüm otobüslerimizden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın ki, sonuç ne olursa olsun sizlerden daha kıymetli değil. Sizleri, hayalinizdeki geleceğe taşımak için daima buradayız. Her birinize başarılar diliyor, gözlerinizden öpüyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.