Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bulgar kadınlar neden Türk kuaförleri tercih ediyor?

Edirne’de kadın kuaförlüğü yapan Gökay Özsoy, Edirne’deki kuaförlerin Bulgar kadınlar tarafından daha fazla tercih ediliş nedenini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2024 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2024 12:03
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Bulgar kadınlar neden Türk kuaförleri tercih ediyor?

Edirne’de kadın kuaför Gökay Özsoy, Edirne’deki kuaförlerin Bulgaristan'daki kuaförlere göre daha yetenekli olmalarının, Bulgar vatandaşlarının tercihlerini Türk kuaförlerinden yana kullanmalarına neden olduğunu söyledi. Özsoy, “Bulgar vatandaşlar istedikleri hizmeti bizden aldıkları kadar Bulgaristan’da alamıyor” dedi.

Özsoy, Türk kuaförlerinin sunduğu hizmetlerin daha uygun fiyatlarla sunulmasının da Bulgar müşterileri çektiğini ifade etti. Bulgar müşteriler arasında farklı saç tercihlerine yönelik çeşitlilik olduğunu vurgulayan Özsoy, kısa saçı tercih edenlerden uzun saç tercih edenlere kadar geniş bir yelpaze olduğunu söyledi.

“PARALARI DA BURADA DEĞERLİ, UYGUNA YAPTIRIYORLAR”

Bulgar vatandaşların saç bakımında da Edirne’yi tercih ettiklerini belirterek: “Türk kuaförler yurt dışındaki kuaförlere göre özellikle Bulgaristan’dakilere göre daha yetenekli. Dolayısıyla orada Bulgar vatandaşlar istedikleri hizmeti bizden aldıkları kadar orada alamıyorlar. Bu yüzden Türk kuaförlerini tercih ediyorlar. Aynı zamanda paraları da burada değerli olduğu için, burada daha uygun fiyatlara yaptırıyorlar. Kendi araçlarıyla gelenler de çok, otobüsle gelenler de var. Kısa saç kullanan Bulgar müşteriler de var uzun saç kullanan da var. Kişiye göre değişiyor” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.