Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu yıl doğallık ve ışıltı ön planda

Kadın kuaför Gökay Özsoy, bu yılın saç renk trendlerini değerlendirerek, doğal ve ışıltılı renklerin bu yıl kadınların tercihi olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 17:15
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Bu yıl doğallık ve ışıltı ön planda

Edirne’de kadın kuaför Gökay Özsoy, bu yılın saç renk trendlerini değerlendirerek, müşteri tercihlerindeki değişimleri paylaştı. Özsoy, sarı tonlarının hala popüler olduğunu ancak bu yıl kahve tonlarının ön planda olduğunu vurguladı. Doğal görünüm taleplerinin arttığını belirten Gökay Özsoy, müşterilerin sıkça "Doğal dursun" dediğini ifade etti. Bu nedenle kahve tonlarının, özellikle soğuk kahveler ve bitter çikolatalar gibi ışıltılı renklerin bu yıl kadınların tercihi olacağını söyledi.

Özsoy, sarı kullananların bir kitle oluşturduğunu ancak bronz kahveler, sıcak çikolatalar, kızıl kahveler, bitter çikolata gibi tonların bu yıl tercih edileceğini açıkladı. Bu renklerin doğallığı ön plana çıkaracağını belirtti.

“KAHVE TONLARI DOĞALLIĞI ÖN PLANA ÇIKARIYOR”

Özsoy, kahve tonlarının doğallığı ön plana çıkaracağını belirterek “Bu yıl kahve tonları ön planda. Sarı kullanan bir kitle var, sarı onların vazgeçilmezi haline gelmiş durumda. Fakat bu yıl bronz kahveler, sıcak çikolatalar, kızıl kahveler, bitter çikolata gibi tonlar tercih ediliyor olacak. Doğallık ön planda olacak. Müşterilerimizin ilk söylediği cümle ‘Doğal dursun’ olmaya başladı. O yüzden kahveler bu yıl biraz daha öne çıkıyor. Soğuk kahveler, bitter çikolatalar gibi ışıltılı renkler kadınlarımızın tercihi haline gelecek. Sarı tonlarında da biraz daha bal köpüğü, bal sarısı dediğimiz saçlar, küllü kumral renkler moda” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.