Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Bu Vatanın Yaşayan Tapuları Sizlersiniz"

Edirne Valisi Yunus Sezer ve kent protokolü, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi'ni ziyaret ederek gazilerin günlerini kutladı. Vali Sezer, ziyarette; "Bu vatanın yaşayan tapuları sizlersiniz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 11:37
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
"Bu Vatanın Yaşayan Tapuları Sizlersiniz"

Edirne Valisi Yunus Sezer, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarete; Edirne Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muharrem Eminoğlu, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, Belediye Başkan Yardımcıları Onur Öktem ve Cenk Ergüden, Belediye Meclisi Üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne İl Başkanı Belgin İba, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu ve kurum temsilcileri katıldı.

Dernek Başkanı Ahmet İsmailoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Sezer ve heyet, 19 Eylül Gazilerin Günü'nü kutladılar. Vali Sezer, gazilerin gününü kutlarken; "Bu vatanın yaşayan tapuları sizlersiniz" dedi. Sezer, hayatını kaybeden gaziler ve tüm şehitleri andı.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.