Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Bu sadece tesadüf mü?”

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, düzenlenen Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, büyük ikramiyenin yurtdışında birine online olarak satılan tam bilete isabet etmesini eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2024 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2024 16:07
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Bu sadece tesadüf mü?”

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada büyük ikramiyenin yurtdışındaki birine çıkmasını eleştirerek, şu ifadelere yer verdi:

“Her yılbaşı, Milli Piyango çekilişinde büyük ikramiyenin böyle tamamlanması bizi derin bir şekilde düşündürüyor. Bu sadece tesadüf mü, yoksa sistemsel bir sorun mu var, bunu sorgulamamız gerekiyor. Ülkemizdeki birçok vatandaşımız, umutla ve heyecanla bilet alarak çekilişi bekliyor. Ancak büyük ikramiye yurtdışındaki online bilet alan birine çıkıyor. Bu durum, vatandaşlarımız arasında adaletsizlik hissi yaratıyor”

Aktaş, online bilet satışının yaygınlaşmasıyla birlikte, yurtdışındaki vatandaşların da çekilişlere katılma imkanına sahip olduğunu belirtirken, bu durumun yerel katılımcıları olumsuz etkilediğine dikkat çekti.

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, konuşmasının sonunda, Milli Piyango yönetimine çağrıda bulunarak, çekiliş sisteminin incelenmesi ve gerekli düzenlemelerin yapılması gerektiğini ifade etti.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.