Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Biz hep birlikte Edirne’yiz”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkanı Belgin İba “Hane Hane Edirne programı kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
“Biz hep birlikte Edirne’yiz”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkanı Belgin İba “Hane Hane Edirne programı kapsamında Nişancıpaşa, Abdurrahman, Barutluk, Kocasinan mahallelerini ziyaret etti.

“MİSAFİR PERVERLİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ziyarette konuşan İba, “Cumhur İttifakı olarak bugünkü ilk ev ziyaretimizi, MHP Edirne Başkan Yardımcısı Hafife Balkan Delen ile birlikte Nişancıpaşa Mahallesi’nde ikamet eden İmran Gülseren Hanımın hanesine gerçekleştirdik. Bizi sevgi ve samimiyetleriyle çok mutlu eden hane sahibine de misafirlerine de sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Kadınlarımız güzel bir Edirne istiyor diyen İBa, “Hemşehrimiz Sinem Ocak’ın Abdurrahman Mahallesi’ndeki hanesine konuk olduk; birbirinden güzel hanımların, kendileri kadar güzel sohbetleri ile keyifli bir akşam geçirdik. Kadınlarımızın Edirne’mizden beklentileri net. Hepsi daha güzel bir Edirne istiyor, daha yaşanılır sokaklar, gelişmiş sosyal imkanlar istiyor. Hepsi de bunları hak ediyor. İşte bütün bunları ve daha fazlasını, hep birlikte başaracağız. Çünkü biz hep birlikte Edirne’yiz. Edirne’yi en iyi, biz güzelleştiririz” ifadelerine yer verdi.

“YENİ EDİRNE’Yİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

İba, “Barutluk Mahallesi Gülcan ve Ümit Zengin çiftinin hanesine konuk olduk. Keyifli sohbetleri, Edirne’miz için kadınlarımızın ufuk açan önerileri, hepsi çok güzeldi. Davetleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Yeni Edirne’yi hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

“BİR ARADA OLMAK ÇOK KEYİFLİYDİ”

Bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten İba şöyle konuştu: “Günümüzü Kocasinan Mahallesi’nden Hilal ve Rasim Bilir çiftinin hanesinde noktaladık. Bizimle birlikte olmak, bizimle dertleşmek, gülmek, sohbet etmek için, bizimle güzel temennilerini paylaşmak için teveccüh gösterip gelen hemşehrilerimizle bir arada olmak, çok keyifliydi. Gözlerinin içine bakarak, ellerini tutarak konuşmak, aynı şehri ve aynı dilekleri paylaştığımız güzel insanlarla olmak, bizim en büyük gücümüz, motivasyonumuz.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.