Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bisikletçiler Söğütlüğün Açılışını Bekliyor

Edirne’de uzun yıllardır bisiklet satışı ve tamiri yapan Emre Nurlu, Söğütlük Millet Bahçesi’nin açılmasıyla bisiklet satışlarında artış olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 16:09
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Bisikletçiler Söğütlüğün Açılışını Bekliyor

Edirne’nin Çilingirler Caddesi’nde uzun yıllardır bisiklet dükkânı işleten Emre Nurlu, Kurban Bayramı ve okulların kapanmasıyla bisiklet satışlarında bir artış olduğunu söyledi.

Nurlu, Edirne’de yapımı devam eden Söğütlük Millet Bahçesi’nin tamamlanmasıyla bisiklet satışlarında büyük ölçüde artış olacağını belirtti.

“EDİRNE’DE BİSİKLETLE GEZİLECEK PEK YER YOK”

Nurlu, Kurban Bayramı ve okulların kapanmasıyla bisiklet satışlarında hareketlilik oluştuğunu söyleyerek; “Bir de Karaağaç'taki Söğütlüğün açılmasını bekliyoruz. Televizyonlarda görüyoruz, yurt dışında bisiklet yolları oluyor. Edirne'nin Söğütlüğünde de öyle yerler yapıldığını söylüyorlar. Açılışını iple çekiyoruz. Bizim için güzel olacak. Edirne'de bisikletle gezilecek pek yer yok. İnsanlar çoluğunu çocuğunu alıp o parka gidecekler. Bisikletle giderek pikniklerini yapacaklar. Çok güzel bir şey olacak. Dört gözle açılışı bekliyoruz” dedi.

“BİSİKLET SÜRMEYİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRSİNLER”

Bisiklet sürmeyi alışkanlık haline getirilmesi hakkında konuşan Nurlu; “Benim gözlemlediğim kadarıyla insanlarımız bisikleti alıyor. 2-3 ay sonra kenara atıyor. Benim tavsiyem bisiklet sürmeyi bir günde bırakmasınlar. Bunu bir alışkanlık haline getirsinler” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.