Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Berry’yi Başkan Gürkan açtı

Edirne’de İsmail ve Türkan Peker çifti tarafından Edirne Barosu binasının alt kısmında hayata geçirilen Berry kafe açılışı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın katılımı ile gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2023 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2023 22:28
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Berry’yi Başkan Gürkan açtı

Edirne Barosu hizmet binasının alt kısmında Berry kafenin açılışı yapıldı. İsmail ve Türkan Peker çifti tarafından hayata geçirilen kafenin açılışı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Liznak, Edirne Barosu Başkanı Av. Gökhan Karakoç’un katılımıya gerçekleşti.

Açılış kurdelesini kesen Gürkan, hayırlı olmasını temenni ederek bol kazançlar diledi. Kafe işletmecisi İsmail Peker, menü çeşitliliğinin fazla olduğunu ve doğal ürünler kullandıklarını söyledi.

“BURADA PARK SORUNU YOK”

Caddeye hareketlilik getirmek istediklerini belirten Peker; “Kafemiz bütün vatandaşlarımıza açık. Bu caddeye biraz hareketlilik getirmek istedik ve burada park sorunu yok. Vatandaşlarımızın rahat rahat gelip keyiflice müzik dinleyip vakit geçirecekleri bir kafe dizayn etmeye çalıştık. Menü çeşitliliğimiz de çok fazla. Yemeklerimizde bu bölgede olmayan yemekleri çıkardık. Bu tarafta tavuk çeşitleri, kremalı, mantarlı olsun çeşitlilik bakımından sınırlı. Onları çıkarmaya çalıştık, hamburgerimiz çok güzeldir. Hep doğal ürünler kullanıyoruz. Dileriz vatandaşlarımız da beğenir. Herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.