Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BELEDİYE KOROSUNDAN HALİÇ ÜNİVERSİTESİ’NE

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, belediyenin Çoksesli Koroları’ndan Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Opera Bölümü'nü kazanan Irmak Süpürgeci’yle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2023 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
BELEDİYE KOROSUNDAN HALİÇ ÜNİVERSİTESİ’NE

Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, belediyenin çoksesli korolarında görev aldıktan sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Opera Bölümü'nü kazanarak Lüleburgaz’ın gururu olan Irmak Süpürgeci’yi tebrik etmek için buluştu. Konservatuvar eğitimini kazanarak önemli bir adım atan Süpürgeci, bu başarısıyla Lüleburgaz'ın adını sanat dünyasında duyurarak ilçenin gurur kaynağı haline geldi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, genç yetenek Irmak Süpürgeci'nin bu önemli başarısının ilçenin kültürel zenginliğine katkı sağlayacağına inanarak, sanatçıya desteklerinin süreceğini belirtti. Ayrıca, genç sanatçının ilerleyen dönemlerdeki başarılarının da ilçeye büyük katkılar sağlayacağına vurgu yaptı. Bu başarıların genç yeteneklerin desteklenmesi ve teşvik edilmesinin önemini bir kez daha ortaya koyduğunu belirten Gerenli, kültür ve sanat alanındaki gelişmelere yönelik belediyenin çalışmalarının süreceğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.