Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye Başkanı Akın’ın Anneler Günü mutluluğu

Edirne Belediyesi’nin Anneler Günü etkinliklerinde Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, vatandaşların yanı sıra annesi Fahriye Gencan ile buluştu. Annesi için Anneler Günü mesajını okuyan ve Anneler Günü Hatırası panosunda fotoğraf çektiren Akın; “Annemle birlikte burada olmaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2024 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2024 12:59
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Belediye Başkanı Akın’ın Anneler Günü mutluluğu

Edirne Belediyesi, 12 Mayıs Anneler Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenliyor. Anneler Günü kapsamında Saraçlar Caddesi’nde düzenlenen etkinlikte Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kutlama etkinliklerinde Edirne Belediye Bandosu’nun çaldığı şarkılarla vatandaşlar doyasıya eğlenirken; Belediye Başkanı Akın ise tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Edirne Belediyesi tarafından caddede kurulan stantlarda el emeği ürünlerini satan kadınları tek tek ziyaret eden Akın, 7’den 70’e tüm kadın ve erkeklerle fotoğraf çektirdi.

ANNESİNE MESAJ OKUDU

Akın, daha sonra Edirne Fotoğraf Sevdalıları Derneği’nin (EFSED) Anneler Günü temalı fotoğraflarından oluşan sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Fotoğrafları inceleyen Akın, daha sonra Edirne Belediye tarafından Anneler Günü’ne özel yazılı mesajların yer aldığı stanttan annesi Fahriye Gencan için mesaj çekti. Akın, mesajını annesine okurken duygusal anlar yaşandı.

“ANNEMLE BİRLİKTE BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM”

Akın daha sonra annesi Fahriye Gencan, anneannesi Fatma Özcan ve kız kardeşi Çiğdem Gencan Esenkal ile birlikte caddede oluşturulan Anneler Günü hatırası panosu önünde fotoğraf çektirdi. Akın, Anneler Günü ile ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Öncelikle tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Ayrıca kaybettiğimiz annelerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün kıymetli annesi Zübeyde annemizi de rahmetle anıyoruz. Bugün çok özel bir gün. Benim için de aslında çok özel bir gün. Uzun zamandır annemle görüşemiyordum. Bu vesileyle görüşmüş olduk. Annelerimiz, fedakârlıklarıyla, sevgi dolu yürekleriyle bizler için çok kıymetlidir. Bu özel günler çok anlamlı ama annelerini kaybedenler için de çok hassas bir gün. Onların da acılarını paylaşıyoruz. Her zaman annelerimizle beraberiz. Ben de bugün annemle birlikte burada olmaktan büyük mutluluk duydum. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.