Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Becan adaylığını İlçe Örgütü ile kutladı

CHP PM tarafından Uzunköprü’de yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Özlem Becan, adaylık kararını CHP Uzunköprü İlçe Örgütü ile kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
Becan adaylığını İlçe Örgütü ile kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) kararıyla Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde yeniden Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Özlem Becan, adaylık kararını CHP Uzunköprü İlçe Örgütü ile birlikte kutladı.

Becan, CHP Uzunköprü Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından CHP İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek, tebrikleri kabul etti. CHP İlçe Örgütü yönetimi ve üyeler tarafından karşılanan Becan’a çiçek takdim edilirken; adaylık açıklaması kutlandı. Becan, ilçe örgütündeki kutlamanın ardından esnafın da tebriklerini kabul etti.

“ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNİ BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRECEĞİZ

Becan, CHP İlçe Örgütündeki kutlama ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Örgütle beraber, örgütlü siyaset! Dün, bugün, daima. Adaylık sevincimizi Partimizde üyelerimiz ve yöneticilerimiz ile paylaştık. İlk günden bu yana yanımda olan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü'ne dayanışmaları ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz, şehrimizin geleceğini birlikte şekillendireceğiz. Sizi çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.