Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Bayram Randevuları Şimdiden Doldu”

Havsa’da Nail Art salonu sahibi Yağmur Sobacı, Kurban Bayramı randevularının şimdiden dolduğunu belirterek “Bayram için randevularımızı şimdiden oluşturmaya başladık ve dolmak üzere. Müşterilerimiz, bayramda güzel ve bakımlı ellere sahip olmak istiyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 15:23
Kaynak: HİLAL PEKER
“Bayram Randevuları Şimdiden Doldu”

Nail Art salonları, özellikle son yıllarda popülerlik kazanarak kadınlar arasında vazgeçilmez bir güzellik rutini haline geldi. Tırnak süsleme sanatı olarak da bilinen Nail Art, yaratıcı ve sanatsal tırnak tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Edirne'nin Havsa ilçesinde faaliyet gösteren Nail Art salonu sahibi Yağmur Sobacı, yaklaşan bayram öncesi yoğun taleple karşı karşıya olduğunu ve artan ilginin kendisini memnun ettiğini belirtti.

Sobacı, son dönemde Nail Art’a olan ilginin her geçen gün arttığını belirterek özellikle bayram öncesi müşterilerden yoğun talep aldığını ve randevuların dolmak üzere olduğunu ifade etti.

“RANDEVULARI ERKENDEN ALMAK ZORUNDA KALIYORUM”

Sobacı, salonundaki randevuların şimdiden dolduğunu ifade ederek; "Bayram için randevularımızı şimdiden oluşturmaya başladık. Müşterilerimiz, bayramda güzel ve bakımlı ellere sahip olmak istiyor. Bu nedenle, randevularımızı erkenden almak zorunda kalıyoruz. Talebin bu kadar yoğun olacağını tahmin etmiyorduk, ama bu durum bizi çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.