Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram Biletlerinde Durgunluk

Edirne’de Kurban Bayramı’na sayılı günler kala otobüs firmaları beklediği yoğunluğu yakalayamadı. Kentte faaliyet gösteren bir otobüs firmasının yetkilisi Umut Can Bayuk, Kurban Bayramı için henüz yoğunluğun yaşanmadığını aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 17:24
Kaynak: HİLAL PEKER
Bayram Biletlerinde Durgunluk

Edirne’de faaliyet gösteren bir otobüs firması yetkilisi Umut Can Bayuk, Kurban Bayramı yoğunluğu ve otobüs fiyatları hakkında bilgi verdi.

Ramazan Bayramı’ndan itibaren fiyatlarda bir değişiklik olmadığını aktaran Bayuk, Kurban Bayramı için de herhangi bir talebin olmadığını söyledi.

“ARTIK HERKESİN KENDİ ARACI VAR”

Bayuk, fiyatlarda ve yoğunlukta bir artış olmadığını belirterek; “Herhangi bir farklılık yok. Yoğunluğun önümüzdeki hafta başlayacağını tahmin ediyoruz. Şu an da bayram için bir talep söz konusu değil. Yoğunluğumuz özellikle bir hafta 10 gün kala başlıyor. Henüz Edirne’de bayrama yönelik bir talep olmadığı için ek seferler hakkında bir şey söylemek doğru değil. Geçtiğimiz bayramda da çok fazla yoğunluk yoktu. Artık herkesin kendi aracı var. 4-5 arkadaş bir araba ile gitmek istediği yere gidiyor. Önceden böyle bir şey olmadığı için seferlerimiz daha yoğundu. Şu anda İstanbul seferimiz 400 TL. Bu fiyat geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda belirlenmişti ve hâlâ da aynı fiyatı koruyoruz. İstanbul’da bir yoğunluk olduğu söyleniyor ama Edirne için bunu maalesef söyleyemiyoruz” dedi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.