Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram bileti için elinizi çabuk tutun!

Edirne’de bir otobüs firması çalışanı Emircan Küçük, vatandaşların bayram öncesinde bilet bulma konusunda sıkıntı yaşamaması için biletlerini şimdiden alması gerektiğini belirterek “Araçların kapasiteleri yarıya kadar doldu. Bayram biletleri için elinizi çabuk tutun” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 16:05
Kaynak: HİLAL PEKER
Bayram bileti için elinizi çabuk tutun!

Edirne'de faaliyet gösteren bir otobüs firması çalışanı Emircan Küçük, bayram öncesinde bilet bulma konusunda vatandaşları uyardı. Küçük, yaptığı açıklamada, otobüslerin şu anda yarıya kadar dolu olduğunu ve bayram tatili için bilet bulmanın zorlaşabileceğini belirtti. Bu nedenle vatandaşların biletlerini şimdiden almalarının önemli olduğunu söyledi.

BAYRAM YOĞUNLUĞU ŞİMDİDEN BAŞLADI”

Küçük, bilet fiyatlarının mazot endeksli olduğunu ve fiyatlarda değişiklikler olabileceğini belirterek; “Otobüs bilet satışları yoğun. Öğrenciler özellikle gidiş- geliş yapıyor. Bayram yoğunluğu şimdiden başladı. Şu an araçlar yarıya kadar dolu. Haftaya bayram için bilet kalmayabilir. Zaten herkes önceden alıyor biletini artık. İstanbul biletlerine talep fazla. Havalimanına bilet 400 lira, Esenler otogar 350 lira, Samandıra 400 lira. Tabi mazot endeksli olduğu için fiyatlarda değişme olabiliyor. Vatandaşlar elini çabuk tutsun, bayramda bilet bulamayabilirler” dedi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.