Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batı ve Fidan’dan Havsa’da lise ziyareti

Havsa İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Batı ve Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ilçedeki bir liseyi ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2023 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2023 13:46
Kaynak: ERGİN SÖZER
Batı ve Fidan’dan Havsa’da lise ziyareti

Havsa İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Batı ve Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Batı ve Fidan, okulun öğretmenleri ve öğrencileriyle bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.

Batı ve Fidan, ziyaret sırasında okulun eğitim olanakları, öğrenci başarıları ve gelecekteki projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Aynı zamanda öğretmenlerle görüşerek eğitim sürecinin iyileştirilmesine yönelik önerilerde bulundu ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrası www.batiekspres.com haber sitesine açıklama yapan Fidan şunları dile getirdi:

“Bu ziyaret, Havsa ilçemizdeki eğitim kurumlarının güçlendirilmesi ve öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alabilmesi adına önemli bir adımdı. Sayın Kaymakamımız İsmail Hakkı Batı ile birlikte okulumuzun potansiyelini görmek ve öğrencilerimizin başarılarına tanık olmak bizim için çok kıymetliydi. Eğitim camiasının bir parçası olarak, öğrencilerimizin yeteneklerini en üst düzeye çıkarmak ve onlara daha iyi bir gelecek sunmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. İlçe genelindeki eğitim kalitesini artırmak adına işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.