Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başpehlivan Yusufcan Zeybek: "Antalya'ya Ebedi Kemer Götürmek İstiyorum"

Edirne’de gerçekleştirilen 663’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan unvanını kazanan Yusufcan Zeybek, şampiyonluk konuşmasında Antalya’ya ebedi kemeri götürme hedefini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 20:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 20:29
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Başpehlivan Yusufcan Zeybek: "Antalya'ya Ebedi Kemer Götürmek İstiyorum"

Edirne’de gerçekleştirilen 663’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı Yusufcan Zeybek, şampiyonluk zaferi sonrası yaptığı ilk konuşmasında, uzun ve zorlu bir sürecin ardından bu başarıya ulaştığını belirtti.

“BURAYA ÇALIŞARAK GELDİK”

Zeybek, "Buraya çalışarak geldik. Bana dediler ki sen kötüsün. Sen iyi değilsin. Bana ustalarım ve çıraklarım her zaman destek oldu, Kemal abi dahil. Bana, 'Sen iyisin, sen şampiyon olacaksın' dediler. Biz de Allah'a şükür şampiyon olduk. Biz buraya bileğimizin hakkıyla geldik. İkinci kemer için her zaman inanarak geldik ve burada rahmetli annem için güreştik. Ustam hep böyle motive etti ve kazandık. Biz her zaman iyiyiz. Biz iyi geldik. İnşallah seneye daha iyi çalışacağız” dedi.

“ANTALYA’YA KEMER BORCUMUZ VAR”

Antalya’ya kemer borcu olduğunu aktaran Zeybek, "Antalya’ya kemer borcumuz var. İnşallah bu kemer borcu Antalya'ya ödenecek. Bizleri destekleyen Antalya’daki büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Buradan Antalya halkına inşallah kemeri seneye daha iyi çalışıp ebedi sahibi olmak istiyorum. İnşallah Ahmet Taşçı ustamızın da bu kemerde ahı var. İnşallah buradan gidip yanına bir elini öpüp rızasını alacağız ve kemeri öyle alacağız. Bu kemeri, ilk önce Türkiye'ye, Antalya'ya ve Türkiye'de bizi temsil eden milli takımımıza adıyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.