Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özden’den Havsalılara Müjde

Havsa giriş kavşaklarında araç beklerken mağdur olan vatandaşlara müjdeli haber Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden’den geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2024 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2024 14:28
Kaynak: ERGİN SÖZER
Başkan Özden’den Havsalılara Müjde

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, yapılan görüşmeler neticesinde vatandaşların mağdur olmaması adına bu hafta itibariyle, "Öz Trakyalılar" Babaeski, Lüleburgaz ve Çorlu araçlarının Havsa Otogarına girmeye başladığını açıkladı.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Uzun zamandır ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızdan bu konuda birçok şikayet alıyorduk. Görüşmelerimiz neticesinde, vatandaşlarımızın bu sıkıntısını çözmek adına gerekli adımları attık ve nihayetinde bu hafta itibariyle "Öz Trakyalılar" Babaeski, Lüleburgaz ve Çorlu araçlarının Havsa Otogarına giriş yapmasını sağladık. Böylece, vatandaşlarımızın bekleme süreleri azalacak hem de daha konforlu bir ulaşım imkanı sağlanmış olacak. Vatandaşlarımızın rahatlığı bizim önceliğimizdir ve bu yönde çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm yetkililere teşekkür ederim.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.