Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özden'den Batı Ekspres'e Anlamlı Ziyaret

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, Batı Ekspres gazetesini ziyaret ederek gazetecilerin bu özel gününü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 18:06
Kaynak: ERGİN SÖZER
Başkan Özden'den Batı Ekspres'e Anlamlı Ziyaret

Başkan Özden, batiekspres.com haber sitesi çalışanlarıyla bir araya gelerek özgür ve tarafsız olan basının toplumun aydınlanmasındaki rolüne dikkat çekti.

Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Özden, dün batiekspres.com sorumlu yazı işleri müdürü Murat Savaş’ın babası Nail Savaş’ın cenazesi sebebiyle ziyareti bugün gerçekleştirdiğini belirterek başsağlığı dileyip, “Gazeteciler, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve doğru haber alma hakkının korunması adına büyük bir sorumluluk üstleniyorlar. Toplumun nabzını tutan, halkın sesi olan basın mensuplarımızın bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Batı Ekspres ailesine de çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, ziyaretini sonlandırırken, basının her zaman yanlarında olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirtti. Başkan Özden, Batı Ekspres gazetesine başarılar dileyerek, gazetecilerin toplum için taşıdığı değerin altını çizdi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.