Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Akın, “Şehrimizin Çehresini Değiştirmeye Kararlıyız”

Edirne Belediyesi, şehrin en yoğun ve önemli caddelerinden biri olan İbrahim Ay Caddesi’nde kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, çalışmaları yerinde inceleyerek, “Şehrimizin çehresini değiştirmeye ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya kararlıyız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Akın, “Şehrimizin Çehresini Değiştirmeye Kararlıyız”

Plevne İlkokulu ile Acar Park arasında gerçekleştirilen üstyapı yenileme çalışmaları, bozulan ve tahrip olan yolların tamamen yenilenmesini içeriyor. Başkan Akın, caddede yapılacak iyileştirmelerin sadece trafik akışını düzenlemekle kalmayıp, yayaların güvenliğini de artıracağını belirtti.

Başkan Akın, “Sıcak asfalt serim çalışmalarıyla hem trafik güvenliğini artırıyor hem de sürüş konforunu en üst seviyeye çıkarıyoruz. Yürüttüğümüz üstyapı çalışmaları ile şehrimizin çehresini değiştirmeye ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerleyeceğini belirten Başkan Akın, olası aksaklıkların en aza indirilmesi için gereken tüm tedbirlerin alındığını vurguladı. Ziyaret sırasında, Belediye Başkan Yardımcısı Okan Gökerküçük ve daire müdürleri de hazır bulundu. Başkan Akın, çalışmalarda görev alan personele kolaylıklar diledi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.