Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Akın’dan Uyum Haftasında Öğrencilere Ziyaret

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, 2024-2025 eğitim öğretim yılı uyum haftasında Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ndeki öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere hediye dağıtan Akın, yeni eğitim öğretim yılını kutlarken; “Çok başarılı bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 17:40
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Başkan Akın’dan Uyum Haftasında Öğrencilere Ziyaret

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, 2024-2025 eğitim öğretim yılı uyum haftası kapsamında bugün açılan Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ni ziyaret etti.

Başkan Akın, ziyaretinde bugün ilk kez okula başlayan öğrenciler, aileleri ve öğretmenler ile bir araya geldi. Akın, ziyaretinde öğrencilere hediye dağıtırken; yeni eğitim öğretim yılının başarılı olmasını diledi.

“YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI KUTLUYORUM”

Akın, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin yanında olmak istediğini belirterek; “Onlara hediyelerimizi getirdik. Çocuklarımız, bizim en kıymetlilerimiz. Belediyemize ait Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde, çocukların hem akademik, hem duygusal, hem de her türlü gelişimi için, güçlü bir eğitim kadrosuyla, bilimsel verilere dayalı eğitim sistemimizle çocuklarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın minik adımlarını büyütmeye, onların ve ailelerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Biz, kreşimize, öğrencilerimize çok önem veriyoruz. Bugün hem onlarla, hem de ailelerimizle bu heyecanı paylaşmak bizim için de çok iyi geldi. Onlar için daha iyisini yapmaya, daha çok çalışmaya, Edirne Belediyesi olarak hem çocuklarımızın, hem de ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Hem çocuklarımızın, hem de ailelerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum. Çok başarılı bir yıl olmasını diliyorum” diye konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.