Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Akın, İSKİ Genel Müdürü ile Altyapı Çalışmalarını Görüştü

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Doç. Dr. Şafak Başa’yı ziyaret ederek, Edirne'de devam eden altyapı çalışmaları hakkında önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Akın, İSKİ Genel Müdürü ile Altyapı Çalışmalarını Görüştü

Daha önce Adıyaman’da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile de Edirne’deki altyapı projeleri üzerine görüşen Başkan Akın, bu temaslarının devamında İSKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Şafak Başa ile İstanbul’da bir araya geldi. Ziyaret esnasında Edirne'deki altyapı çalışmaları detaylı bir şekilde ele alınarak, gelecekte yapılabilecek işbirlikleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan Akın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı önceki görüşmede Edirne’nin altyapı çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptığını ve bu kapsamda İSKİ’nin bilgi ve deneyimlerinden yararlanmak istediklerini belirtti. Görüşme hakkında açıklamalarda bulunan Akın, "Sayın Doç. Dr. Şafak Başa ile Edirne'deki altyapı çalışmalarımız hakkında kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Edirne Belediyesi arasında olası işbirliklerini değerlendirdik. Yapıcı ve verimli bir görüşme oldu" dedi.

Görüşme sonrasında, Edirne Belediyesi ile İSKİ arasında altyapı çalışmaları konusunda daha fazla işbirliği yapılmasının yolları üzerine çalışmaların devam edeceği ifade edildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.