Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Akın'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı'na Davet

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek Zafer Yürüyüşü için tüm Edirne halkına anlamlı bir davette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Akın'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı'na Davet

Başkan Akın, "Biz Edirne’yiz. Biz Cumhuriyetin kentiyiz. Bağımsızlık aşkıyla, ilelebet zaferin yolundayız" diyerek, Edirne’nin Cumhuriyet değerlerine bağlılığını vurguladı ve 30 Ağustos'ta büyük bir coşkuyla kutlanacak olan Zafer Yürüyüşü'ne katılım çağrısı yaptı.

Edirne Belediyesi, 102 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde milletimizin kazandığı büyük zaferi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda bir kez daha hatırlamaya ve kutlamaya hazırlanıyor. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazılan zafer destanı, Zafer Yürüyüşü ile anılacak; bu tarihi zafer, Edirne’de büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlanacak.

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen Zafer Yürüyüşü, 30 Ağustos Cuma günü saat 21:00'de Şükrüpaşa İlkokulu önünden başlayacak ve Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilecek Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam edecek.

Edirne’nin tarih boyunca birçok zorluğu aşan, dirençli ve kararlı bir şehir olduğunu belirten Başkan Akın, Edirne’nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığı güçle, büyük zaferin ışığında ilelebet parlamaya devam edeceğini ifade etti. Başkan Akın, "Şanlı Zaferin Yolunda, Edirne’nin her köşesinden yükselen zafer coşkusunu yüreğimizde hissedecek, atalarımızın bize emanet ettiği bu güzel şehri hep birlikte daha da ileriye taşıyacağız. Birlik ve beraberlik içinde, el ele vererek, ülkemizi daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacağız" dedi.

Başkan Akın, ayrıca tüm Edirne halkını, özellikle gençleri bu anlamlı günde bir araya gelmeye ve Zafer Bayramı’nı hep birlikte kutlamaya davet ederek, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha rahmetle anıyor; aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun!" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.