Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Barış, adalet ve özgürlük dolu bir gelecek diliyoruz”

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde yaptığı açıklamada; “Barış, adalet ve özgürlük dolu bir gelecek diliyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2023 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2023 15:20
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Barış, adalet ve özgürlük dolu bir gelecek diliyoruz”

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

‘www.batiekspres.com’ haber sitesine konuşan Aktaş, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü coşkuyla ve sorumlulukla kutladıklarını belirtti.

Aktaş yaptığı açıklamada; “Bugün, insanlığın ortak değerlerine, özgürlük ve adalet anlayışına vurgu yaparak, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü bir kez daha coşkuyla ve sorumlulukla kutlamaktayız. İYİ Parti olarak, insan haklarına olan inancımızı ve taahhüdümüzü bir kez daha yineliyoruz. Her bireyin eşit, özgür ve adil bir yaşam hakkına sahip olduğuna inanıyoruz. Toplumumuzda ve tüm dünyada yaşanan insan hakları ihlallerine karşı duyarlılık gösteriyor, bu konuda bilinçli bir şekilde hareket etmeye devam ediyoruz. Herkesin düşünce, ifade, inanç ve yaşam özgürlüklerine saygı gösterilmesi, insan onuruna yakışan bir yaşamın temelidir. Bu nedenle, tüm dünyada yaşanan hak ihlallerine karşı duyarlılık göstermeli ve birlikte hareket etmeliyiz. İYİ Parti Havsa İlçe Teşkilatı olarak, insan haklarına olan bağlılığımızı bir kez daha vurguluyor, dünya genelindeki tüm insanlara barış, adalet ve özgürlük dolu bir gelecek diliyoruz” dedi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.