Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baraz: "Düzenli Kullanımda Karaciğeri Yeniliyor"

Edirne’nin en eski aktarı Gökhan Baraz, Deve Dikeni Yağına yurt içi ve yurt dışından yoğun talebin olduğunu belirterek; “Düzenli kullanımda karaciğeri yenileme gibi bir özelliği var. Özellikle yurt dışı kaynaklı çok fazla talep edilen bir ürün” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 17:21
Kaynak: HİLAL PEKER
Baraz: "Düzenli Kullanımda Karaciğeri Yeniliyor"

Edirneli aktar Gökhan Baraz, Deve Dikeni Yağının hem yurt içi hem de yurt dışından yoğun talep gördüğünü belirtti. Baraz, deve dikeni yağının sağlık üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekerek, özellikle karaciğeri yenileme özelliği sayesinde birçok kişinin ilgisini çektiğini vurguladı.

“TABLET FORMLARI DA VAR”

Gökhan Baraz, deve dikeni yağının faydaları hakkında yaptığı açıklamada; “Deve Dikeni Yağı, karaciğeri yenilediği ve desteklediği için dolayısıyla tüm iç organları da temizliyor. Sabah- akşam aç karınla bir tatlı kaşığı içilmesini tavsiye ediyoruz. Düzenli kullanımda karaciğeri yenileme gibi bir özelliği var. Biz önce doktor kontrolü diyoruz. Ama çok talep edilen bir ürün. Hem yurtiçi hem yurtdışı. Özellikle yurtdışı kaynaklı çok fazla talep edilen bir ürün. Faydası karaciğer tahribatına göre değişir. Tablet formları da var. Karaciğer sağlığı için talep gören ürünler” ifadelerine yer verdi.

Baraz, bu doğal ürünün sağlık açısından sunduğu faydalar nedeniyle, sadece Türkiye’den değil, birçok farklı ülkeden de yoğun talep aldığını belirtti.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.