Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkanlı’dan ön seçim açıklaması

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Pazar günü yapılacak Edirne Belediye Başkan Adaylığı ön seçimi “Parti üyelerimiz en uygun adayın belirlenmesinde doğrudan söz sahibi olacaktır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
Balkanlı’dan ön seçim açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Edirne Belediye Başkanı Adayını belirlemek için 4 Şubat 2024 Pazar günü Irmak Düğün Salonunda yapılacak olan örgüt denetiminde ön seçim ile ilgili açıklama yaptı.

Balkanlı yaptığı açıklamada "Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Edirne örgütü olarak demokrasimizin temel taşlarından biri olan şeffaf katılımcı ve demokratik süreçlere inanıyorum. Bu inançla Edirne Belediye Başkanı adayımızı belirlemek için parti üyelerimizin doğrudan katılımıyla ön yapıyoruz. Ön seçim 4 Şubat 20024 tarihinde 08.00-17.00 saatleri arasında Irmak Düğün Salonunda yapılacaktır. Tüm parti üyelerimiz 5 aday adayı arasından tercihlerini yaparak Edirne Belediye Başkanlığı için en uygun adayın belirlenmesinde doğrudan söz sahibi olacaktır. Bu önemli sürece katılım göstererek demokratik haklarını kullanacak tüm üyelerimize şimdiden teşekkür ederiz. Aday adaylarımıza başarılar diler, tüm Edirneli hemşehrilerimizi bu demokratik sürece destek olmaya davet ederiz” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.