Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkanlı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı Kurban Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
Balkanlı’dan Kurban Bayramı Mesajı

İlçe Başkanı Balkanlı yayınladığı mesajında şunlara yer verdi:

“Bu yılda Kurban Bayramı'na girerken, AKP iktidarının uyguladığı ekonomik ve sosyal politikalar nedeniyle ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar, maalesef bayram sevincini tam anlamıyla yaşayamadığımız bir dönemden geçiyoruz. Halkımız, alın teriyle kazandığı emeklerin karşılığını bulamadığı, çalışanlarımız, emeklilerimiz, çiftçilerimiz, kadınlarımız, gençlerimiz kısaca toplumumuzun tüm kesimlerinin geçim sıkıntısı çektiği, ekonomik yetersizliklerin derinden hissedildiği bir bayramı buruk bir şekilde karşılamaktadır.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bu zor günlerde halkımızın yanında olduğumuzu bilmenizi isteriz. İktidarın yarattığı ekonomik sıkıntılara rağmen, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, dayanışma içinde bu günleri aşacağımıza olan inancımız tamdır. Adalet, eşitlik ve refah dolu bir geleceği hep birlikte inşa etmek için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Hiç kimse endişeye kapılmasın. Yaklaşan CHP İktidarında tüm yüzler gülecek. Bayramlar da bayram tadında kutlanacak.

Bu vesileyle, her türlü zorluğa rağmen bayram sevincini yaşatmaya çalışan tüm hemşerilerimin Kurban Bayramı'nı kutlar; sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dileriz.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.