Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkanlı’dan “Işıkları Açın-Kapatın” Çağrısı

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısıyla dün düzenlenen ışık kapatıp açma eyleminin bugün de saat 21.00’de devam edeceğini açıkladı. Balkanlı, tüm kesimleri saat 21.00’de ışık kapatıp açmaya davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 18:33
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Balkanlı’dan “Işıkları Açın-Kapatın” Çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısıyla dün saat 21.00’de gerçekleştirilen ışık kapatıp açma eyleminin bugün devam edeceğini açıkladı.

Balkanlı, Edirne’deki tüm kesimleri bugün saat 21.00’de ışık kapatıp açmaya davet ederken; CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in erken seçim çağrısına da dikkat çekti.

“IŞIKLARI GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE SÖNDÜRÜP YAKMAYA DAVET EDİYORUZ”

Balkanlı, Türkiye’deki tüm kesimlerin ekonomik yönden zor durumda olduğunu belirterek; “Bu nedenle CHP olarak emekçilerimizin, emeklilerimizin, çiftçilerimizin, tüm kesimlerin ekonomik zorluklardan kurtulmaları için maaşlarına enflasyon oranının üzerinde zam yapılması gerektiğine inanıyoruz. TÜİK’in verileri, doğru veriler değil. Bu nedenle ücretlere yapılan zamlar da gerçek zamlar olmadığı için tüm çalışanlar ve emekliler, tüm ekonomik yükü çekmek zorunda kalıyorlar. Yeni vergiler de yüklemek istiyorlar. Biz bunların hepsine ‘Dur’ diyoruz ve halkımızı bu akşam, Genel Başkanımız Özgür Özel’in çağrısıyla yaptığımız eyleme katılmaya ve saat 21.00’de ışıklarını güçlü bir şekilde söndürüp yakmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“YA HAKLARI ALACAĞIZ YA DA GENEL SEÇİM GÖRÜNÜYOR”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in erken seçim çağrısını da hatırlatan Balkanlı; “Biz, tüm kesimlerin sesi olmaya devam edeceğiz ve emekçilerin, emeklilerin haklarını söke söke alacağız. Ya bu hakları alacağız ya da önümüzde genel seçim görünüyor. Genel Başkanımız Özgür Özel, bununla ilgili açıklamalarını yaptı. Tüm kesimlerin ekonomik yönden rahatlatılamadığı için erken seçim çağrısı yaptı. Buna katılıyoruz. Bu iktidarın, bu ekonomik kararlarla, bu dar boğazdan çıkması mümkün görünmüyor. Bir an önce erken seçim yapılarak iktidara talip olduğumuzu güçlü bir şekilde söylüyoruz” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.