Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkanlı’dan “Artık Yeter” Açıklaması

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı artan vergi zamlarına ve ekonomik adaletsizliğe “dur” demek için halk buluşması gerçekleşeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
Balkanlı’dan “Artık Yeter” Açıklaması

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Adaletsiz Yeni Vergi Paketi ve Yurtdışı Çıkış Harçlarına Karşı Protesto etmek için 27 Haziran Perşembe günü saat 17.30’da yapacakları Halk Buluşması ile ilgili açıklama yaptı.

Balkanlı yaptığı açıklamada “CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı olarak, hükümetin adaletsiz yeni vergi paketi ve yurtdışı çıkış harçlarına karşı bir protesto düzenliyoruz. 27 Haziran 2024 Perşembe günü saat 17.30'da Saraçlar Caddesi'nde halkımızla buluşarak basın açıklamamızı yapacağız. Yeni vergi paketi, toplumun geniş kesimlerini ekonomik olarak zor durumda bırakacak, adaletsiz uygulamalar içermektedir. Ayrıca, yurtdışı çıkış harçlarının artırılması, vatandaşlarımızın seyahat özgürlüğünü kısıtlayarak ekonomik yüklerini daha da artıracaktır. Bu haksız uygulamalara karşı sesimizi duyurmak ve adaletin sağlanması için tüm halkımızı Saraçlar Caddesi’ne davet ediyoruz. Birlikte güçlü olduğumuzu ve haklarımızı savunmak için yan yana durmamız gerektiğini bir kez daha vurguluyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.