Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkanlı; "Coşkulu bir ortamdayız"

CHP Merkez İlçe Örgütü Başkanı Yücel Balkanlı, bugün düzenlenen ön seçimle ilgili yaptığı açıklamada; "Çok ilgi var, coşkulu bir ortamdayız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 09:54
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Balkanlı; "Coşkulu bir ortamdayız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, CHP Edirne Merkez İlçe Örgütü tarafından düzenlenen ön seçim ile ilgili açıklama yaptı.

Balkanlı, bugün saat 08.00'de başlayan ön seçime parti üyelerinin yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Türkiye'de 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Edirne Belediye Başkan adayını belirlemek için ön seçim yaptıklarını söyleyen Balkanlı; "5 aday adayımız var. 5 aday adayının içerisinden 1 adayımızı Belediye Başkan adayı olarak belirleyeceğiz. Bütün üyelerimizin katılımıyla, demokratik haklarını kullanarak önemli bir süreci başlattık. Edirne’miz için hayırlısı olsun. Şeffaf, katılımcı bir anlayışla parti örgütümüz, gereken adayı, Edirne’ye yakışır adayımızı belirlemiş olacaktır. Edirne’mize hayırlı olsun. Oy kullanma hakkına sahip 3 bin 891 üyemiz var. Saat 17.00’ye kadar katılım bekliyoruz. Çok ilgi var, coşkulu bir ortamdayız. Umarım güzel sonuçlar elde ederiz” dedi.



UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.