Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkan Mutfağından Aromalı Limonata Sunumu

Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksekokulu öğrencileri Türk Mutfağı Haftası kapsamında Balkan Mutfağından limonata sunum ve tadım etkinliği gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 12:54
Kaynak: HİLAL PEKER
Balkan Mutfağından Aromalı Limonata Sunumu

Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksekokulu, Türk Mutfağı Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Öğretim görevlileri ve öğrenciler, Balkan mutfağının eşsiz lezzetlerini tanıtmak amacıyla limonata sunum ve tadım etkinliği düzenledi.

Etkinlikte, Balkan mutfağının özgün ve ferahlatıcı içeceği olan limonata, Hibiskus, Portakal Şerbeti ile Çilekli, Naneli aromalarla hazırlanarak katılımcıların beğenisine sunuldu. Edirne Kültür ve Turizm İl Müdürü Kemal Soytürk, öğrencileri ve öğretim görevlilerini tebrik ederek, lezzetlerin çok başarılı olduğunu söyledi.

“HAYALLERİNİZ KÜÇÜK OLMASIN”

Öğrencilerin çalışmalarını çok başarılı bulduğunu söyleyen Soytürk; “Gençlerimizi, burada eğitim alan çocuklarımızın tatlısından tuzlusuna kadar ortaya koydukları ürünler, tabaklamalar, çeşitlilik ve şerbetiyle, tatlısıyla yaptığı ürünler çok başarılı. Hepsinin ellerine sağlık. Hayalleriniz küçük olmasın, büyüğü var. Hemen yanı başımızda İstanbul var” dedi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.