Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkan Lalapaşa’nın kurtuluşunu kutladı

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Edirne’nin Lalapaşa ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2023 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 16:03
Kaynak: ERGİN SÖZER
Balkan Lalapaşa’nın kurtuluşunu kutladı

Havsa Belediye Başkan Av. Aydın Balkan www.batiekspres.com’a yaptığı açıklamada, tarihi öneme sahip bu kurtuluşun, ülkenin birlik ve beraberliği için simgeleyici bir dönem olduğunu vurguladı.

Başkan Balkan, “Lalapaşa ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını gurur ve coşku içinde kutluyoruz. Bu tarihi gün, milletimizin mücadele azmi ve kararlılığını simgeliyor. Kurtuluş Savaşı'nda gösterdiğimiz büyük dayanışma, bugün de ülkemizin gücünü oluşturan temel unsurlardan biridir. Lalapaşa'nın kurtuluşu, milli birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

Bugün, geçmişimize duyduğumuz saygı ve minnetle dolu. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Balkan, bu anlamlı günün, Lalapaşa halkına ve tüm Türk milletine birlik ve beraberlik içinde nice güzel günler getirmesi temennisinde bulunarak, kurtuluşun 101. yıl dönümünü coşkuyla kutladıklarını belirtti.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.