Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkan ‘Komşu Günü’ etkinliğine katıldı

Hacı Gazi Mahallesi’nde ‘Komşu Günü’ etkinliğine katılan Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan sorunlarını dinlediği mahalle sakinleriyle çay içip sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2024 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2024 18:13
Kaynak: ERGİN SÖZER
Balkan ‘Komşu Günü’ etkinliğine katıldı

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Hacı Gazi Mahallesi’nde Süleybe Öztürk Ergül’ün evinde düzenlenen komşu günü etkinliğine katıldı.

Balkan, etkinliğe katılan mahalle sakinleriyle bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbet etti ve çay içti. Belediye Başkanı Aydın Balkan, mahalle sakinlerinin beklenti ve taleplerini dinledi ve not aldı.

Balkan konuşmasında, “Mahallelerimizde 5 yıldır yaptığımız gibi, hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz” diyerek, belediye olarak mahalle sakinlerinin istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hareket edeceklerini belirtti.

Ayrıca, mahallede yapılan çalışmaları değerlendirip, gelecek projeler hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Mahalle sakinleri de Başkan Balkan’ın ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, böyle etkinliklerin devamını dilediklerini ifade ettiler. Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan da mahalle sakinlerine teşekkür ederek, iletişim kanallarının her zaman açık olduğunu ve mahallelerin gelişimi için birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.