Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkan, “Hayırlısı ile yeniden Bismillah diyoruz”

AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı mevcut Belediye Başkanı Aydın Balkan seçim çalışmalarına ilçedeki Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 17:45
Kaynak: ERGİN SÖZER
Balkan, “Hayırlısı ile yeniden Bismillah diyoruz”

Seçim çalışmasının başlaması nedeniyle düzenlenen çelenk sunma törenine Havsa Belediye Başkan Adayı mevcut Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Havsa AK Parti İlçe Başkanı Haluk Savaştürk,  AK Parti Havsa Belediye Meclisi Kontenjan Adayı Coşkun Güler, Ak Parti Belediye Meclis Adayları Barış Uğuz, Gürsoy Yılancılar, Ufuk Güven, Derya Tezcan, Ataberk Ardatürk, İlhami Diner, Fatma Kut, Muhammed Enez, İl Genel Meclis Adayları Adnan Aladağ ve İsmail Batır ve çok sayıda partili katıldı.

Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ardından Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı ziyaret edilirken, ardından kurum ve esnaf ziyaretlerinde bulunuldu.

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “Hayırlısı ile yeniden Bismillah diyoruz” diyerek başladığı ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi.

Balkan sonrasında yaptığı açıklamasında şunlara yer verdi:

“Bereketli ve yağmurlu bir günün sabahında, dün verilen listelerimiz üzerine çalışmalarımıza hız kesmeden başladık. Bu yeni dönemin başlangıcında Havsa için daha da güzel günlerin başlayacağına inancımız tam. Hep birlikte, el ele vererek Havsa'yı daha yaşanabilir, daha huzurlu bir ilçe haline getireceğiz. İlçemizin her köşesine hizmet götürmeye var gücümüz ile devam edeceğiz. Tüm Havsa halkının desteğiyle, daha aydınlık yarınlar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Herkese şimdiden destekleri için teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.