Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BALKAN'DAN MADEN FACİASI MESAJI

-Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde maden ocağında yaşanan göçük hayatını kaybeden işçi için başsağlığı dilerken; göçükten kurtulan işçilere de geçmiş olsun dileğini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2023 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2023 14:34
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
BALKAN'DAN MADEN FACİASI MESAJI

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin de yaralandığı maden ocağında yaşanan göçük nedeniyle mesaj yayımladı. Balkan, vefat eden maden işçisinin ailesine başsağlığı dilerken; kurtulan işçilere de geçmiş olsun dileğini ifade etti.

‘www.batiekspres.com’ haber sitesine açıklamalarda bulunan Balkan; “Zonguldak Ereğli'de meydana gelen maden ocağı faciasıyla ilgili büyük bir üzüntü içindeyiz. Maden ocağında yaşanan bu acı olay, hepimizi derinden etkiledi. Bu elim kaza sonucu hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyor, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır temenni ediyorum. Ayrıca kazada yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Tüm milletimizin ve maden camiamızın başı sağolsun. Üzüntümüz büyük ve dualarımız maden ocağındaki kardeşlerimizle. Geçmiş olsun dileklerimle, bu acılı günlerinde Ereğli halkının yanındayız" dedi.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.