Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BALKAN’DAN FOLKLOR EKİBİNE TEBRİK

Tekirdağ'da düzenlenen Halk Oyunları Bölge Yarışmasında Havsa Belediyesi Halk Oyunları ekibi, 2’ncilik alarak ilçeye büyük bir gurur yaşattı. Belediye Başkanı Aydın Balkan folklor ekibini tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2023 15:13
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
BALKAN’DAN FOLKLOR EKİBİNE TEBRİK

Edirne’nin Havsa ilçesinde Havsa Belediyesi folklor ekibi olarak faaliyet gösteren folklor ekibi Tekirdağ’da düzenlenen Halk Oyunları Bölge Yarışmasında ikinci olma başarısını gösterdi.

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada folklor ekibini başarısından dolayı tebrik ederek şunları söyledi:

 “Gençlerimiz yine madalya ile Havsa’mıza dönüyorlar. Havsa Belediyesi Halk Oyunları Ekibimiz küçük bir puan farkıyla bölge 2’ncisi olarak büyük bir başarı elde ettiler ve Havsa'yı en iyi şekilde temsil ettiler. Taraflı tarafsız, herkesin gönüllerinin şampiyonu oldular.

Tekirdağ'da düzenlenen Halk Oyunları Bölge yarışmasında Havsa Belediyesi Halk Oyunları ekibimiz, 2’nci olarak bizleri bir kez daha gururlandırdı. Bu başarılarında emeği geçen tüm çocuklarımızı, hocalarımızı ve yöneticilerimizi içtenlikle tebrik ediyorum. Onlar her zaman gönüllerimizin birincileri olmuşlardır.

Bu zafer, Havsa'nın gençlerinin yetenekleri ve azmi konusundaki inancımızı bir kez daha pekiştiriyor. Gençlerimiz, Havsa'nın geleceğini aydınlatmaya devam ediyorlar. Bu başarılarının onları daha ileriye taşıyacağına inancımız tam. Hep birlikte Havsa'yı daha parlak yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum.”

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.