Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakkal Amca’ya son görev

Dün vefat eden Edirne’nin Kaleiçi semtinin sevilen esnaflarından “Bakkal Amca” olarak bilinen Yaşar Varel’in cenazesi Kaleiçi’nde bulunan evinin önünden helallik alınarak defnedilmek üzere Musulça Köyü mezarlığına götürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2023 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2023 15:34
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Bakkal Amca’ya son görev

Edirne’nin sevilen esnaflarından olan, 30 yıldan fazla süredir Kaleiçi semtinde bakkal esnaflığı yapan Yaşar Varel dün vefat etti.

Edirne Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Varel’in naaşı, evinin ve işyerinin bulunduğu Kaleiçi’ne getirilerek sevenlerinden ve yakınlarından helallik alındı. CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Varel’in sevenleri ve yakınlarının katıldığı evin önündeki törene yoğun katılım vardı. Burada helallik alındıktan sonra Varel’in naaşı cenaze arabasına konularak defnedilmek üzere Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı Musulça köyüne götürüldü.

Varel’in naaşı Musulça köyündeki evinin önüne de götürülerek helallik alındıktan sonra köy mezarlığında cenaze namazı kılındı. Varel daha sonra gözyaşları arasında toprağa verildi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.