Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAKAN KURUM, “MİLLETİN GÖNLÜNDE MAHKUM OLDUNUZ”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,“CHP'li Tekirdağ Belediyesi ödeneği bahane gösterdi, depremzedeleri misafirhanelerinden çıkardı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 13:30
Kaynak: AA
BAKAN KURUM, “MİLLETİN GÖNLÜNDE MAHKUM OLDUNUZ”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, seçimlerde deprem bölgesinden AK Parti’ye oy verildiği için afetzedelerin cezalandırıldığına dikkat çekerek, "Milletin tercihiyle alay edenler milletin gönlünde mahkum olmuştur" dedi.

Kurum, "Hiçbir seçim, hiçbir seçim vaadi milletin canından önemli değildir. Biz her zaman hiçbir ayrım yapmaksızın milletimize, milletimizin yardımına koştuk" diyerek her zaman depremzedelerin yanında olduklarını belirterek, "Hamdolsun bu seçimde algı değil, hakikat kazandı. Anket partileri değil eser ve hizmet partileri kazandı. Milletin kalbinde ve gönlünde olanlar kazandı. Milletimiz, kabiliyetsizliği, beceriksizliği asla affetmez, işinin hakkını verenleri başının üstünde taşır, destekler. 14 Mayıs'ta da böyle olmuştur, 28 Mayıs'ta da öyle olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Deprem bölgelerinde samimiyetle ve karşılık beklemeden yapılan çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Kurum, şunları kaydetti:

"Birileri de afetzede kardeşlerimizin yaralı kalplerine bakmaksızın sosyal medyada kararmış kalplerini ortaya koydular, alay ettiler. CHP'li Tekirdağ Belediyesi ödeneği bahane gösterdi, depremzedeleri misafirhanelerinden çıkardı. Bizim medeniyetimizin, bu toprakların insanları, mazlumun, ihtiyaç sahibinin kimliğini, dinini, mezhebini, siyasi görüşünü sormaz! Milletin tercihiyle alay edenler milletin gönlünde mahkum olmuştur."

"HİÇBİR SEÇİM, HİÇBİR SEÇİM VAADİ MİLLETİN CANINDAN ÖNEMLİ DEĞİLDİR"

Deprem bölgesindeki çalışmalara aralıksız devam edildiğini belirten Kurum, bir yıl içerisinde 319 bin toplamda da 650 bin konutun depremzedelere teslim edileceğini söyledi.

Bakan Kurum, "Hiçbir seçim, hiçbir seçim vaadi milletin canından önemli değildir. Biz her zaman hiçbir ayrım yapmaksızın milletimize, milletimizin yardımına koştuk. 5 yıllık bakanlık görevimiz boyunca milletimizin dertleri ile dertlendik. Şehirlerimizin sorunları için gereken çözümü samimi bir şekilde ortaya koyduk." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.