Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Bak’ın Dart Başarısı Dikkat Çekti

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Edirne programı kapsamında Edirne Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi. Bakan Bak, buluşmada hem spor yaptı, hem de dart oynadı. Dart’ta kırmızı merkez daireyi birçok kez vurmayı başaran Bakan Bak’ın başarılı performansı dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 18:24
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Bakan Bak’ın Dart Başarısı Dikkat Çekti

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Edirne programı kapsamında Edirne Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi.

Edirne Spor Salonu’nda eğitim gören gençlerin antrenmanlarını izleyen Bakan Bak, masa tenisi oynadı. Voleybol antrenmanı yapan kız öğrencileri de ziyaret eden Bakan Bak, öğrencilerle de voleybol oynadı.

DART OYUNUNDA BAŞARISI DİKKAT ÇEKTİ

Antrenman yapan bütün branşlardaki sporcularla buluşmaya özen gösteren Bakan Bak’ın, dart oynarken çok başarılı olduğu göze çarptı. Bakan Bak’ın, dart oyununda birçok kez kırmızı renkli merkez daireyi vurması dikkat çekti.

HAS ODADA GENÇLERLE SOHBET ETTİ

Bakan Bak, daha sonra Gençlik Merkezi’ne geçerek, “has oda” olarak tabir edilen dinlenme odasında gençlerle sohbet etti. Bakan Bak’ın gençlerle buluşmasına Edirne Valisi Yunus Sezer, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’da eşlik etti.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.