Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bacıoğlu’ndan tanıtım toplantısı

Edirne Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunda bulunan emekli öğretmen Bülent Bacıoğlu, parti binasında tanıtım toplantısı düzenleyerek basın açıklaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2023 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 15:32
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Bacıoğlu’ndan tanıtım toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) aday adaylığı başvuru süreci dün itibariyle sona erdi. Edirne’de Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Bülent Bacıoğlu, parti binasında proje tanıtım toplantısı düzenledi. Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı’nın da katıldığı toplantıda konuşan Bacıoğlu, 20-25 yıllık sürede Edirne’de birçok sivil toplum kuruluşlarında çalışmalar yürüttüğünü belirten Bacıoğlu; “Yaklaşık 20-25 yıldır birçok soruna çözüm önerileri sunduk. Şehrimizin tarımsal, ticari, turizm ve sınır potansiyelinin iyi kullanılmadığı sorunları tespit ettik. Halkımızın daha iyi, refah içinde yaşaması için önerilerimizi sunduk. Şehrimizin iyi yönetilmesi için elimizden gelen dış desteği vermeye çalıştık. Ne yazık ki yerelde yapılması gerekenlerin bir çoğu’nun yapılmadığını, Edirne’mizin kaynaklarının potansiyelinin iyi kullanılamadığını ve bunun halka refah olarak dönüştürülemediğini gördük. Şehrimizin gerçek bir gelişmiş ülke gibi, gerçek bir Avrupa şehri gibi yönetilmesini arzu eden sizlerin kaygılarını çok iyi biliyoruz. Biz bu kaygıları yerelde halledersek inanıyoruz ki Edirne’den Kars’a bir umut ışığı olacağız. Örnek bir Edirne yönetimi ortaya çıkacak ve 5 yıl sonra o istediğimiz, o arzu ettiğimiz değişimi hep beraber göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bacıoğlu’nun ardından konuşan CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ise “Yücel Balkanlı, Cumhuriyet Halk Partisi kurultayı sonrası toplumumuza, büyük bir enerji gelmiştir. Özellikle partililerimizde bir umut oluştu. Burada aday adaylarımızın ilgisinin arttığını görüyoruz. Bu süreçte partimize gönül veren tüm üyelerimize, seçmenlerimize, partililerimize ve il genel meclisine, belediye meclisine, belediye başkanlığına aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu yerel seçim sadece yerel iktidarın değişmesi olmuyor, yaşam kalitesinin değiştiği bir ortam da oluyor. O yüzden çok çalışmalıyız. Önemli bir kentte yaşıyoruz. CHP’nin bayrağını tekrar dalgalandıracağız” ifadelerini kullandı.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.